1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Näringslivsgala och unika upplevelser

Eventparlamentet arrangerar även egna event. Vi arrangerar den årliga näringslivsgalan Guldeken, står bakom Karlskrona Ölfestival och anordnar olika upplevelser. Här kan du läsa vad som är på gång – och titta närmare på några av arrangemangen.


guldeken

Guldeken

Eventparlamentet har uppdraget att utveckla och producera Guldeken som är Blekinges näringslivsgala. Syftet är att premiera goda exempel som bidrar till Blekinges tillväxt och utveckling och samtidigt uppmuntra till samarbete över kommungränserna.

Galan är en balanserad mix av mingel, prisutdelning, och kända artister. Genom åren har vi gästats av namn som Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer, Uno Svenningson med flera. Guldeken är ett tillfälle att äta gott, dansa och låta sig underhållas. Och inte minst knyta nya kontakter. Eventparlamentet levererar helhetslösningen till Guldeken med artistbokning, ljud och ljus, catering, serveringspersonal och regi.

Guldeken.com


Karlskrona Ölfestival

Karlskrona Ölfestival

Eventparlamentet anordnar Karlskrona Ölfestival, som de senaste åren
arrangerats på restaurang Sjörök Spis & Bar.

Besökare erbjuds att ta del av spännande provsmakningar och få chansen träffa kunniga bryggmästare. Vi har de senaste åren fått celebert besök från bland andra Skeppsgossens Bryggeri, Klackabacken bryggeri, Brygghus 19, Ängö Kvartersbryggeri, Carlskrona Bryggeri, Karlskrona Musteri och Trädskogens Bryggeri m.fl. Det har även varit fotoutställning av Helbergs Humle och livemusik av ölentusiasterna Linus Norda och Anders Svensson.

Läs mer på festivalens facebooksida!

COPYRIGHT 2015 ALL RIGHTS RESERVED EVENTPARLMENTET AB