1. 1
  2. 2
  3. 3

FYLL MÖTET MED INNEHÅLL

Vi gör möten till något annat än gäspiga dagar i likformiga rum med automatkaffe i pausen. Det krävs egentligen inte så mycket. En personlig och lyhörd konferensvärd, god mat (ofta tillagat på ekologiska och närproducerade råvaror) och givetvis moderna, fräscha möteslokaler i varierande storlekar.

Gällande konferensutrustning så har vi det mesta. Önskas något särskilt så ordnar vi fram det. Vi tycker att de små detaljerna gör skillnaden. Som att bjuda mötesdeltagarna på färskmalet kaffe och hembakt bröd. Eller att kunna ta en bensträckare på någon av husets terrasser eller bryggor. Eftersom Skeppsbron ligger utmed kajen så går det utmärkt att chartra en båt och avsluta dagen med en skärgårdsutflykt och grilla på klipporna. Det låter kanske som ett stort projekt, men i den miljön vi verkar så finns möjligheterna alltid runt hörnet.


VÅRA LOKALER

Våra lokaler har kapacitet för 2-100 personer. Biosalongerna har plats för uppåt 260 personer.
Vi har lokalen för era behov. Moderna möteslokaler med panoramavy över havet eller mysiga biosalonger, perfekt för föreläsningar eller lite större event. Välj den möbleringslösning som bäst passar er konferens, exempelvis biosittning, U-sittning, skolsittning eller grupper i öar.

– Läs mer om lokalerna på Dockside »
– Läs mer om Skeppsbron »

COPYRIGHT 2015 ALL RIGHTS RESERVED EVENTPARLMENTET AB