1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Affärsmöte, expo eller konferens?
Välkommen till Dockside Conference & Business Center


Karlskronas nya mötesplats över vattnet

Dockside är ett naturligt centrum för både spontana och planerade möten. När du har besök av gäster i Karlskrona är Dockside den naturliga startplatsen för guidning av staden. Byggnaden är enkel att angöra, har en ”ikon-arkitektur” som sticker ut och scenografin är platsen för Karlskronas stora kommande utveckling. Dockside erbjuder läge och exklusivitet som också passar utmärkt vid utländska gästbesök.

Byggnaden rymmer hamnkontor och Babord café på bottenvåningen, en möteslokal med möjlighet att äta middagar. På plan 2 finns vårt visionsrum som är anpassat för konferenser och föredrag. Här finns plats för upp till 100 personer i biosittning. Rummet kan med fördel också möbleras för skolsittning eller grupparbete. Vårt beslutsrum fungerar bra för styrelsemöten och ledningsgrupper upp till ca 15 personer. Vi har även ett konferensrum i huset brevid (intill handelsbankens lokaler), vid namn Valvet. Det består av en möteslokal och en lounge, vilket gör att man även kan dela in sig i grupper. Här har vi plats för ca 25 personer.

Lounge
Dockside passar utmärkt för affärsmöten. Allt från större mingel till exklusiva sammankomster, exempelvis som start på ett besök med affärsgäster.

Expo
Huset kan förvandlas till expo. Här finns utrymme för minimässor och presentationer. Det kan vara arrangemang som exempelvis smakupplevelser, produktpresentationer eller stadsutvecklingsprojekt.

– Läs mer om Skeppsbron »

COPYRIGHT 2015 ALL RIGHTS RESERVED EVENTPARLMENTET AB